• Nauja
search

Migdolų rūgštis

3,25 €
Su PVM

Kosmetinė migdolų rūgštis 10 g

Kiekis

Balti kristaliniai milteliai, tirpūs vandenyje - 10 g

Migdolų rūgštis miltelių pavidalu priklauso AHA rūgščių grupei.  ji veikia dviem būdais: nušveičia viršutinį epidermio sluoksnį, taip pagerindamas odos tonusą, taip pat pasižymi antibakteriniu ir dezinfekuojančiu poveikiu, dėl kurio rūgštis malšina uždegimą ir spuogų pažeidimus.

Migdolų rūgštis, priklausanti AHA rūgščių grupei, yra vienas pagrindinių kremų ingredientų. mūsų siūloma migdolų rūgštis yra pagaminta iš karčiųjų migdolų, garantuojančių stipriausią antibakterinį poveikį tarp šios rūgščių grupės. Tai galima atlikti ir kartoti ištisus metus.

Dozavimas

iki 10% - kosmetikoje, skirtoje naudoti namuose, iki
30% - profesionalioje kosmetikoje, kurią naudoja kvalifikuoti specialistai

 

Kaip naudoti migdolų rūgštį?

Praturtinkite paruoštą kosmetiką arba pridėkite rūgšties į kosmetiką, galite sumaišyti migdolų rūgštį su hialurono rūgštimi. Išbandykite migdolų rūgštį kaip priedą prie savo kremo pagrindo. Kasdieninei odos priežiūrai derinkite migdolų rūgštį su hidrolatu.

Veikimas:

Migdolų rūgštis nušveičia epidermį, suvienodina  natūralią odos spalvą. Tuo pačiu metu jis valo odą ir turi antibakterinį poveikį, puikiai malšina uždegimą ir gerai veikia spuogų pažeidimus .

Migdolų rūgštis riboja sebumo išsiskyrimą , sumažina spuogų dažnį ir sunkumą, apsaugo nuo inkštirų ir uždegiminių spuogų susidarymo. Tai puikiai paryškina odos  spalvą ir mažina randus .

Anti-senėjimo savybių dėka migdolų rūgštis išlygina smulkias raukšleles ir atjaunina odos išvaizdą. Tai sumažina odos fotosenėjimo požymius.

Migdolų rūgštis gali būti naudojama visų tipų odai, įskaitant jautrią odą .

 

·         Nerekomenduojama nėščioms moterims ir žindymo laikotarpiu.

·         Dėl kosmetikos su rūgštimis naudojimo sumažėja raginio sluoksnio, apsaugančio odą nuo UV spindulių, storis.

·         Todėl, naudodami kosmetiką su rūgštimis, apsaugokite veidą nuo UV spindulių, pvz., Naudodami kosmetiką su filtrais.

·         Kontraindikacijos vartoti rūgštis yra: daugybė apgamų, atopinis dermatitas, egzema, psoriazė, pūslelinė, polinkis vystytis keloidams, sveikimo laikotarpis po veido operacijos, sudirgusi oda, odos alergijos, geriamoji terapija su vitamino A dariniais, nudegimas saulėje.

·         Laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje, atokiau nuo šilumos ir šviesos šaltinių, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

·         Neviršykite rekomenduojamos didžiausios koncentracijos.

 

9 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.