• Nauja
search

Vanilinis sviestas

3,67 €
Su PVM

Vanilinis sviestas 30 g

Kiekis

Vanilinis sviestas pasižymi regeneruojančiomis, minkštinančiomis ir antioksidacinėmis savybėmis. Jis turi malonų, saldų, subtilų vanilės kvapą. Jis naudojamas kosmetikoje brandžiai, sausai odai. Pagrindinis vanilinio sviesto privalumas yra šiltas, saldus, vanilinis kvapas ir maloni kreminė tekstūra. Saulėgarąžų aliejus yra turtingas nepakeičiamų riebalų rūgščių ir vitamino E šaltinis.

 

Vanilinio sviesto savybės:

Vanilinis sviestas turi regeneruojančių savybių , apsaugo odą nuo per didelio vandens praradimo, lygina ir švelnina .

Vanilė, taip pat vitaminas E iš saulėgrąžų aliejaus turi antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių, užkerta kelią priešlaikiniam odos senėjimui kovojant su laisvaisiais radikalais .

Dozavimas:
1 - 100% gali būti naudojamas gryna forma
3 - 20% kaip kremų, losjonų, lūpų dažų 
komponentas10 - 50% kaip tepalų komponentas 
5 - 15% natūraliuose muiluose

 

Bendra informacija apie sviesto naudojimą:

 Prieš naudodami pašildykite jį rankose ar vandens vonioje, kad sviestas taptų skystas. Naudokite kaip gryną kūno sviestą - sušildę jį rankoje, naudokite vanilinį sviestą, kad prižiūrėtumėte visą kūną, plaukų galiukus arba kaip lūpų balzamą. Naudokite kaip kosmetikos ingredientą - jis puikiai tinka kaip naminių losjonų, kremų, kūno sviestų, natūralių muilų, lūpų dažų ingredientas. Įpilkite vonios sviesto - į vonios vandenį įpilkite 1-2 šaukštus ištirpinto sviesto.

7 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.