• Nauja
search

Jazminų sviestas

3,99 €
Su PVM

Jazminų sviestas 30 g

Kiekis

Jazminų sviestas pasižymi minkštinančiomis savybėmis, palaiko epidermio regeneraciją, apsaugo odą ir plaukus nuo per didelio vandens praradimo, atpalaiduoja. Jis naudojamas kosmetikoje, skirtoje sausai ir dehidratuotai odai prižiūrėti.

Jazminų svieste derinamos saldžiųjų migdolų aliejaus regeneruojančios savybės ir atpalaiduojančios jazmino savybės. Jazminas yra garsus afrodiziakas, pasižymintis tiek raminančiomis, tiek priešuždegiminėmis savybėmis. Saldžiųjų migdolų aliejus puikiai regeneruoja ir minkština sausą odą. Jazminų sviestas turi malonią tekstūrą ir subtilų gėlių kvapą.

 

Dozavimas:

1 - 100% gali būti naudojamas gryna forma
3 - 20% kaip kremų, losjonų, lūpų dažų 
komponentas10 - 50% kaip tepalų komponentas 
5 - 15% natūraliuose muiluose

Bendra informacija apie sviesto naudojimą:

 Prieš naudodami pašildykite jį rankose ar vandens vonioje, kad sviestas taptų skystas. Naudokite kaip gryną kūno sviestą - sušildę jį rankoje, naudokite jazminų sviestą viso kūno priežiūrai kaip losjoną. Sviestas ypač rekomenduojamas suskilinėjusiems kulnams, sausoms alkūnėms, keliams ir rankoms.

Naudokite kaip kosmetikos ingredientą - ji puikiai tinka kaip naminių losjonų, kremų, kūno sviestų, natūralių muilų, lūpų dažų ingredientas.

Naudokite jazminų sviestą kaip maitinančią plaukų kaukę. Užtepkite vandens vonelėje ištirpintą sviestą, apvyniokite plaukus folija arba rankšluosčiu ir palaukite 15 minučių. Po procedūros kruopščiai nuplaukite plaukus. Sviestą taip pat galima tepti tiesiai ant plaukų galiukų.

7 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.