Alijošiaus gelis
search
  • Alijošiaus gelis

Alijošiaus gelis

2,69 €
Nėra mokesčio

Alijošiaus gelis 10 ml

Kiekis

Alijošiaus gelis (Aloe Vera gelis) iš tikrųjų turi skystą, negelinę formą. Jame yra daugiau nei 200 ingredientų, kurių dauguma yra biologiškai aktyvios medžiagos. Rekomenduojamas visų odos tipų raminantiems ir priešuždegiminiams produktams.

 Dėl to, kad yra ligninų, gelyje esantys ingredientai prasiskverbia į tolesnius epidermio sluoksnius (keturis kartus greičiau nei vanduo), todėl jis yra ypač efektyvus. Svarbiausi alavijo gelio ingredientai yra polisacharidai - gebantys sulaikyti daug vandens. Be to, alavijo gelyje buvo aptikta keliolika mikroelementų, įskaitant cinką (Zn), kuris yra toks vertingas kosmetikoje, naudojamas pvz. prižiūrint egzemą, seborėją ir magnio laktatą turinčią odą, kuri slopina histamino gamybą odoje. Stabilus esant 3,5–6,5 pH.

Dozavimas: Rekomenduojamas 0,5 - 30,0% ; 25% švelnus šveitimas; 30% produktuose po saulės

Kaip naudoti alijošiaus gelį?

Alavijo gelis ištirpsta vandens fazėje. Praturtinkite paruoštą kremą arba įmaišykite į emulsiją, pagamintą nuo nulio, į serumą ir toniką, papildytą hidrolatu, į šampūną, plaukų kondicionierių ir veido kaukę.

Alijošiaus gelis - kosmetinės savybės

Alijošius stipriai drėkina odą, apsaugo epidermį ir palaiko jos atsinaujinimą, turi bakteriostatinių ir fungistatinių savybių, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir pašalina dirginimus (sausa ir sudirginta plovikliais, nudegusi saulėje, pažeista chemikalų). Be to, alijošius ramina alergines reakcijas , skatina kolageno gamybą, šiek tiek nušveičia epidermį (produkto koncentracija> 25%), pašalina nemalonų prakaito kvapą.

Plaukai

·         Jo dedama į šampūnus, kaukes, balzamus ir plaukų serumus.

·         Į šampūną ar plaukų kondicionierių įdėkite 5 proc.

Veidas

·         Alijošiaus gelis (sultys) dažnai naudojamas kaip pagrindinis gelio kaukių ingredientas.

·         Į paruoštą veido kremą ar toniką įlašinkite kelis lašus.

Kūnas

·         Alavijo gelis (sultys) yra kosmetikos ingredientas, skirtas visų tipų odai prižiūrėti, ypač jautriai ir turintiems problemų.

·         Jis gali būti dedamas į tonikus, serumus, putas, pienus, kremus ir kt.

·         Jis labai dažnai naudojamas kosmetikoje po saulės.

·         Jis naudojamas natūraliuose dezodorantuose.

PASTABOS:

Nerekomenduojama nėščioms moterims ir žindymo laikotarpiu (galimas poveikis hormonų pusiausvyrai).

Laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje, atokiau nuo šilumos ir šviesos šaltinių, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

INCI: Alavijo Barbadensio lapų sultys, natrio benzoatas, kalio sorbatas

Skystas, tirpus vandenyje

alij_gel
29 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.