• Nauja
search

Ekologiškas saldymedžio ekstraktas

2,50 €
Su PVM

Ekologiškas saldymedžio ekstraktas 10 ml

Kiekis

Ekologiškas saldymedžio ekstraktas 10 ml

Ekologiškas saldymedžio saldymedžio ekstraktas yra plaukų šviesinimo ir kondicionavimo savybių turintis ingredientas. Naudojamas odos priežiūrai, jis balina, minkština, lygina, yra minkštiklis ir pagerina odos išvaizdą. Išbandykite savo kremo receptuose ir burnos skalavimo skysčiuose.

ECOCERT sertifikuotas ankštinių augalų šeimos lygiųjų saldymedžio šaknų (Glycyrrhiza glabra L.) vandens glicerino ekstraktas, standartizuotas min. 0,1% glicirizino rūgšties. Didelis veikliųjų medžiagų kiekis iš įvairių grupių, įskaitant. glicirizinas, flavonoidai, kumarinai, saldymedžio rūgštis, eteriniai aliejai, polisacharidai ir gleivės daro saldymedžio ekstraktą universalia kosmetika.

Dozavimas: 0,1 - 2,0%

Kaip naudoti saldymedžio ekstraktą?

Vandens-glicerino ekstraktas ištirpinamas vandeninėje fazėje. Ekstraktą galite pridėti prie paruošto kremo arba į emulsiją, pagamintą nuo nulio, į serumą, kurio pagrindas yra hidrolatas, į burnos skalavimo skystį. Norėdami greitai naudoti kaip serumą, sumaišykite lašą rankoje su hialurono rūgštimi.

Saldymedžio ekstrakto savybės:

·         Saldymedžio ekstraktas turi priešuždegiminį poveikį kosmetikoje, skirtoje sudirgusiai odai , antioksidantą plaukams ir kūno produktams, o imuninės sistemos stiprinantį polisacharidų frakcijos poveikį - prižiūrint brandžią odą.

·         Saldymedžio ekstraktas turi antibakterinių ir antivirusinių savybių .

·         Priešgrybelinis saldymedžio aktyvumas leidžia jį naudoti kosmetikoje, turinčioje valomųjų ir dezinfekuojamųjų savybių, pvz., Burnos skalavimui. 

Plaukai

Jis gali būti dedamas į plaukų plovimo pagrindą ir balzamus, nes apsaugo plaukus nuo UV spindulių ir apsaugo spalvą.

Veidas

Saldymedžio skystis rekomenduojamas produktams nuo senėjimo, jis turi priešuždegiminių savybių ir slopina oksidacijos procesus.

Tai bus idealus kosmetikos priedas, turintis depigmentacijos (balinimo) ir odos tonusą balansuojančių savybių - serumų, kremų, tonikų ir kt.

Saldymedžio ekstraktas kartu su vandeniu sukuria saldaus skonio ir dezinfekuojančio poveikio burnos skalavimą.

Kūnas

Saldymedžio ekstrakto taip pat galima dėti į kosmetiką, skirtą jautriai, atopinei odai.

Dėl savo šviesinančio poveikio sumažėja strijų matomumas.

 

Pastabos:

Laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje, atokiau nuo šilumos ir šviesos šaltinių, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Neviršykite rekomenduojamos didžiausios koncentracijos.

 

10 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.