search

Nerolio hidrolatas 30 ml

2,95 €
Nėra mokesčio

Ekologiškas Nerolio hidrolatas (apelsinų žiedų) 30 ml

Kiekis

Apelsinų žiedų hidrosolis pasižymi turtingu citrusinių vaisių aromatu. Jis turi atpalaiduojantį ir raminantį poveikį. Jis gali būti naudojamas normaliai, jautriai, riebiai ir kuperozinei odai prižiūrėti kaip tonikas ar gaivus rūkas. Jis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, palaiko kraujotaką, atstato rūgštinę odos reakciją, ramina dirginimus ir drėkina.

Ekologiškas Neroli hidrolatas gaunamas iš Citrus aurantium apelsinų žiedų, distiliuojant garais. Nerolio hidrolatas yra 100% natūralus, neturi konservantų ar kitų priedų. Jį reikia laikyti vėsioje, žemesnėje nei 14 laipsnių C temperatūroje (šaldytuve).

 

Dozavimas: 1 - 100% galima tepti tiesiai ant odos

 

Kaip naudoti nerolio hidrolatą?

Naudokite kaip toniką ar rūką - naudokite gryną Nerolio ekologišką hidrolatą kaip veido toniką arba kaip gaivinančią miglą. Nuvalius veidą, tepti ant odos. Kai oda vis dar drėgna, tepkite mėgstamą serumą, kremą ar aliejų.

Kaip naminės kaukės ingredientas - sumaišykite mėgstamą molį su hidrolatu, kol gausite reikiamą konsistenciją. Galite įpilti pusę arbatinio šaukštelio pasirinkto aliejaus ir kelis lašus pasirinktų veikliųjų medžiagų.

Naudokite hidrolatą kaip vandens fazę gamindami savo kremą, losjoną, serumą ar toniką.

 

Nerolio hidrolatas - kosmetinės savybės:

·         Nerolio hidrolatas mažina įtampą, turi raminantį ir atpalaiduojantį poveikį, nesukeldamas mieguistumo.

·         Jis pasižymi bakteriostatinėmis ir fungistatinėmis savybėmis.

·         Padaro odą lygią ir švytinčią .

·         Jis rekomenduojamas normaliai ir riebiai odai, taip pat jautriai . Jis turi šiek tiek sutraukiantį poveikį , todėl venkite jo naudoti ant labai sausos odos .

 

Taikymas:

Plaukai

·         Neroli hidrolatas naudojamas kaip riebių plaukų šampūnų ingredientas.

·         Naudokite kaip gaivinančią ir aromatingą plaukų miglą.

 

Veidas

·         Nerolio hidrolatą atskirai naudokite kaip toniką, skirtą normaliai ir riebiai odai (taip pat ir sausai odai, bet ne daugiau kaip 20% koncentracijos kartu su levandų, rožių ir pelargonijų hidrolatais).

·         Kaip veido kaukių komponentas, pvz., Derinant su ghassoul moliu, prancūziški moliai.

·         Kaip kosmetikos priedas riebiai, spuoguotai, normaliai ir jautriai odai - kremai, losjonai, serumai, skalbimo skysčiai.

 

Kūnas

·         Natūralūs kvepalai (kartu su rožių hidrolatu sukuria labai malonią kvapų kompoziciją)

·         Jis gali būti dedamas į vonios losjonus ir dušo želes.

·         Jis rekomenduojamas net labai jautriai odai. Maitina, ramina ir skatina odos medžiagų apykaitą.

 

INCI: Citrus aurantium (Neroli) gėlių vanduo

nero_hidro
5 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.