Natūralus vitaminas E
search
  • Natūralus vitaminas E

Natūralus vitaminas E

3,19 €
Nėra mokesčio

Natūralus vitaminas E 5 ml

Kiekis
Paskutinė prekė

Vitaminas E yra stiprus antioksidantas , apsaugantis odą nuo laisvųjų radikalų, todėl turi intensyvų senėjimą stabdantį ir antioksidacinį poveikį . Vitaminas E vadinamas „jaunystės vitaminu“ yra rekomenduojamas kaip kosmetikos komponentas, turintis apsauginį ir senėjimą mažinantį poveikį .

Vitaminas E priklauso riebaluose tirpių vitaminų grupei ir natūraliai būna kelių skirtingų formų. Natūralaus tokoferolio mišinyje T70 yra 70% tokoferolių (D-alfa-tokoferolio, beta-tokoferolio, gama-tokoferolio, delta-tokoferolio) koncentracijos saulėgrąžų aliejuje. Vitaminas E lengvai įsiskverbia į odą ir teigiamai veikia epidermio barjero sandarumą.

Vitaminas E regeneruoja, drėkina ir ramina odą, turi priešuždegiminių savybių . Tai puikiai tinka kaip kosmetikos veiklioji medžiaga, skirta brandžiai, sausai, dehidratuotai odai prižiūrėti, taip pat linkusi į keratozę. Vitaminas E palaiko žaizdų gijimą ir mažina uždegimą , todėl rekomenduojamas kaip kremų, losjonų ir tepalų, skirtų atopinei, sudirgintai odai, turinčiai egzemą, ingredientas ir kaip priedas prie kremų, palaikančių apsaugą nuo UV spindulių. Vitaminas E taip pat dedamas į savadarbius plaukų kondicionierius ir kaukes ar nagus stiprinančius preparatus. Vitaminas E turi antioksidacinį poveikį, apsaugo kosmetiką nuo suirimo ir prailgina jų ilgaamžiškumą. 

Dozavimas: 1–5% 1 g Natūralių T70 tokoferolių mišinyje yra 700 mg tokoferolių.

Kaip vartoti vitaminą E?

Vitaminas E odai: Vitaminas E - natūralių tokoferolių mišinys, kurį galite naudoti kaip veido kremų , skirtų visų tipų odai, ypač brandžiai, sausai, dehidratuotai ir jautriai odai, ingredientą . Į emulsiją įpilkite vitamino E žemesnėje kaip 40 C temperatūroje. Vitaminą E naudokite kaip priedą prie savo kūno losjono, žieminių rankų kremų , apsauginių lūpų sviestų ar aliejaus serumų. 

Vitaminas E plaukams: Vitaminas E gerina odos ir ląstelių membranų būklę, todėl reguliuoja riebalinių liaukų darbą, gerina plaukų svogūnėlių ląstelių deguonies prisotinimą, dėl to plaukai tampa stipresni ir mažiau linkę slinkti. Vitaminas E, pridėtas prie kondicionieriaus, kaukės ar galvos odos losjonų, suteikia plaukams žvilgesio ir švelnumo. Plaukai tampa stiprūs, tinkamai drėkinami ir blizgantys.

Vitaminas E nagams: Vitaminas E taip pat teigiamai veikia nago plokštelę. Taikant aliejų, jis stiprina, regeneruoja ir suteikia jiems blizgesio.

Vitaminas E - kosmetinės savybės:

·         Vitaminas E turi antioksidacinių ir anti-senėjimo savybių 

·         Vitaminas E ne veltui vadinamas jaunystės vitaminu. Dėl savo sugebėjimo išgauti laisvuosius radikalus, jis apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo. Vitaminas E lygina, tonizuoja ir stangrina odą bei apsaugo nuo žalingo UV spindulių poveikio.

·         Vitaminas E drėkina, ramina ir regeneruoja 

·         Vitaminas E padeda tinkamai hidratuoti odą. Sulaiko vandenį odoje ir apsaugo ją nuo drėgmės praradimo. Tai priverčia odą švytėti ir pagerina jos spalvą . Vitaminas E taip pat puikiai malšina dirginimą, pvz., Po ilgo saulės poveikio, ir palaiko keratozės, egzemos paveiktos odos gijimą. Jis turi raminantį ir apsauginį poveikį, taip pat priešuždegiminį. 

 

Pastabos: Kosmetikos žaliava išoriniam naudojimui. Neviršykite rekomenduojamos didžiausios koncentracijos.

Laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje, atokiau nuo šilumos ir šviesos šaltinių, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Negalima šaldyti (laikyti 15 - 30 laipsnių C).

Sudėtis: Tokoferolio, Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus

vit_E
2 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.